Intrebuintari practice ale Coca Cola in gospodarie

1. Coca Cola scoate petele de grasime de pe haine si alte materiale textile.

2. Coca Cola elimina rugina; trebuie sa se inmoaie o bucatica de material in Coca Cola, sau sa se foloseasca un burete sau o folie de aluminu pentru a elimina zonele ruginite.

3. Elimina petele de sange de pe imbracaminte si alte materiale textile.

4. Curata petele de la uleiul de masina.

5. Curata arsura de pe tigai; se lasa mai intai tigaile si celelalte recipiente arse, la inmuiat in Coca Cola, apoi se clateste cu apa rece.

6. Coca Cola curata foarte bine ibricul patat de zatul de la cafea sau de la alte utilizari.

7. Curata bateria de la masina de depunerile de la borne. Trebuie doar deconectata bateria de la cabluri si utilizata o cantitate mica de Coca Cola pe o carpa curata, cu care se sterge.

8. Se poate curata de ulei si de praf, inclusiv motorul de la masina, cu Coca Cola. Distribuitorii de Coca Cola cunosc de multa vreme procedeul.

9. Se poate lustrui colectia de antichitati cu putina Coca Cola. Coca Cola face minuni cu monedele vechi, facandu-le sa arate ca noi.

10. Se curata gresia foarte bine ! Se toarna cola peste gresie, se las sa actioneze pentru cateva minute si apoi se clateste cu apa rece sau apa calduta.

11. Ajuta le indepartarea gumei lipite in par. Se inmoaie portiunea de par intr-un recipient in care s-a pus Coca Cola, se lasa sa actioneze cateva minute si apoi se observa cum guma de mestecat se va topi.

12. Coca Cola scoate petele de pe sticlaria chinezeasca.

13. Se poate cureta si piscina cu aceasta bautura ! Cu doi litri de Coca Cola se reuseste o adevarata performanta la curatarea piscinei.

14. Se inlatura sau se atenueaza culoarea de pe parul vopsit turnand Coca Cola Zero!

15. Se inlatura petele de marker de pe covor sau carpeta. Se aplica Coca Cola, se freaca cu o carpa curata si apoi se mai curata o data cu apa si sapun.

16. Coca Cola curata foarte bine toaleta. Se toarna in WC, se lasa o jumatate de ora, apoi se trage apa si se curata cu peria de la WC.

17. Coca Cola ajuta la inlaturarea petelor de vopsea de pe mobila. Se inmoaie un prosop in Coca Cola si se sterge mobila, apoi se foloseste o carpa moale pentru a se reda luciul.

18. Coca Cola omoara limacsi, melci si alte specii de moluste.

19. Coca Cola curata foarte bine obiectele din crom.

Un răspuns to “Intrebuintari practice ale Coca Cola in gospodarie”

  1. tssecrets Says:

    omg 😀

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.