Leac miraculos contra gripei

Pentru a evita gripa si racelile, se pune putina miere de albine intr-o lingurita si se inmoaie in ea un betisor cu vata pentru urechi.

Se ung narile în interior cat de adânc se poate si se sta culcat cateva minute pentru ca mierea sa patrunda pana-n fundul gatului. Cand se simte dulce în gat, tratamentul este gata, si suntem imunizati pentru ziua respectiva ! Mierea hidrateaza si astupa fisurile fine din nas, acolo unde se pot cuibari virusii.

Trebuie utilizata miere luata de la producatori si nu din comert, care este incalzita pentru o fi fluidizata, cand se scoate din bidoanele din duraluminiu, unde este depozitata, pentru a se pune in borcane.

Pentru cealalta cale de acces a gripei – gura, se poate folosi suplimentar propolis consumat dupa masa de seara inainte de culcare sub forma de propolis brut, care se ia boabe, o cantitate cat o aluna si care se mesteca bine pana se lipeste de dinti sau tinctura de propolis, care se pune 10 -15 picaturi pe o bucatica de paine, se lasa 20-30 minute sa se ​​evapore alcoolul (daca deranjeaza), apoi se consuma.

Pana dimineata durerile din gat vor disparea ! Ambele tratamente sunt valabile.

Daca deja ati racit, raceala va trece în 24 ore ! Daca sunteti sanatos tun, mierea nu va produce dureri, dar daca aveti cuibarit microbul în nas, timp de vreo 10 minute durerea va dura (suportabil), in lupta pentru eliminarea microbului.

Prof. dr. Aurel Romila (Presedinte APLR), psih. Paula Anghelita

Leacul circula pe internet.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: