Importanta pozitiei in care „tronam”

In urma cu cca. 30 de ani doctorul european Simetra, specialist in geostatistica bolilor, numit de confratii sai “omul de stiinta al rahatului” a fost uimit de ce turcii nu sufereau de boli ale prostatei, de hemoroizi, de cancer stomacal sau intestinal, fiind si foarte putini bolinavi de inima sau atacuri cerebrale. Dupa el toate se datoreaza WC-ului turcesc, mai bine zis pozitiei pe vine, pozitie normala pentru eliminarea excrementelor.

A acuzat WC-ul englezesc (scaun) de nenorocirea Europei si in general a lumii “civilizate”, aducand multe boli odata cu scaunul confortabil.

Presiunea exercitata in actul de defecalizare asupra sfinterului anal si asupra peretilor  intestinului gros este anormala, fiind preluata de artere si in ultima instanta, de creier.

Cum sa convingi Europa si lumea “civilizata” sa renunte la WC-ul englezesc, cum sa convingi batranii care se ridica cu greutate de jos, cum sa convingi o industrie inteaga sa se intoarca la WC-ul turcesc ? Imposibil.

Doctorul Simetra a gasit solutia ideala pentru eliminarea neajunsurilor WC-ului englezesc: „Se pune in fata WC-ului englezesc un scaunel de 20, 25 sau 30 de cm inaltime, dupa dorinta, pentru actul de defecalizare. Genunchii trebuie sa fie mai sus decat scaunul wc-ului.” Astfel excrementele vor fi eliminate rapid, fara durere, in timp, se vor regla constipatiile, diareele, hemoroizii, se va intari sistemul imunitar, se va beneficia de o digestie mai usoara, este posibila si reglarea sistemului hormonal, multi bolnavi de inima nu vor mai face infarcturi la toaleta, etc.

Adieux “dialectica ideilor” sau cititul pe WC ! Veti avea mai mult timp la dispozitie.
Europa a ras de acest doctor, dar o parte a Asiei nu si este la el “acasa” in Australia , unde in fiecare casa, in fiecare toaleta veti gasi un scaunel sau un paralelipiped mic, cu inaltimi diferite, 25 sau 30 centimetri si metoda lui se raspandeste acum si in Olanda.

Am considerat util sa nu tin numai pentru mine aceasta informatie primita prin e.mail de la un amic, gandindu-ma ca toti avem copii, avem familii si propriul trup spre a-l apara. Fiecare va proceda cum doreste.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: