Fructul care vindeca total cancerul

Exista un fruct care vindecă total cancerul și este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia și nu se vrea ca noi să știm, deoarece în caz contrar, marile lanțuri de produse farmaceutice ar înceta să-și vândă produsele lor macabre …

Fructele Soursop (Guanábana) sau copacul Graviola sunt un adevarat produs miraculos care distruge celulele canceroase. Este de 10.000 mai puternic decât chimioterapia. De ce nu este cunoscut acest lucru ? Pentru că există organizații interesate în găsirea unei versiuni sintetice, care să le permită să facă profituri fabuloase.

Acum puteti ajuta un prieten la nevoie informandu-l că ar trebui să bea suc de soursop pentru a preveni boala. Gustul este placut. Și, desigur, nu produce efectele secundare oribile ale chimioterapiei.

Daca aveti posibilitatea, nu ezitati sa plantati un arbore guava în curte. Toate partile sale nu doar fructele sunt foarte bune. Data viitoare când vreti să beti un suc, cautati soursop. Mulți oameni mor în timp ce acest lucru a fost un secret bine păzit, astfel încât să nu existe riscuri pentru marile corporatii producatoare de medicamente de a-si diminua sau pierde profitul de miliarde.

Un copac soursop este mic. Nu are nevoie de mult spațiu, este cunoscut sub numele de Graviola în Brazilia, guanabana în spaniolă si soursop in limba engleza. Fructul este mare și dulce, pulpa albă este consumata în mod direct sau este utilizata de obicei pentru a face băuturi, serbet, dulciuri etc. Interesul aratat acestei plante se datorează efectelor sale puternic anti-cancerigene. Și, deși ii sunt atribuite mai multe proprietăți, cel mai interesant este efectul pe care îl produce asupra tumorilor. Aceasta planta este un remediu dovedit impotriva cancerului, sau mai exact a oricarui tip   de cancer . Unii susțin că este util în toate variantele de cancer.

Se consideră, de asemenea, ca este agent anti-microbian cu un spectru larg si este recomandat împotriva infecțiilor bacteriene și fungice, este eficient impotriva parazitilor interni si a viermilor, regleaza tensiunea arteriala, este antidepresiv, combate stresul si tulburarile nervoase.

Informatia vine de la unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, care spune că, după mai mult de 20 de teste de laborator efectuate incepand cu anul 1970, extractele aratata ca fructul distruge celulele maligne din 12 tipuri tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar și pancreas … Compușii acestui arbore incetineste de peste 10.000 de ori creșterea celulelor canceroase decat Adriamycin un produs folosit foarte des in lume, in chimioterapie. Și ceea ce este și mai uimitor: acest tip de terapie, cu extract de Graviola, sau Soursop, distruge doar celulele canceroase maligne si nu afecteaza celulele sanatoase.

Institutul de stiinte medicale, L.L.C. 819 N. Charles Street Baltimore, MD 1201

Anunțuri

4 răspunsuri to “Fructul care vindeca total cancerul”

  1. ionisus Says:

    Interesant, dar nu am auzit de acest fruct, de unde se poate procura fructul sa sucul? si eventual de unde se pot procura astfel de arbori? Astept un raspuns, multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: