Justitiarul

In „jocul” cu telecomnada prin multitudinea de programe, majoritatea inutile dupa gustul meu, dau de o emisiune pe Realitatea TV, in care catelusi in slujba S.O.Vantu -ului, se gudurau pe langa justitiarul de serviciu al tarii – Daniel Morar.

Cu intrebari mestesugite, in asa fel incat sa nu „deranjeze” pe cei in slujba carora se gasesc, acesti catelusi de serviciu aveau sarcina de a lamuri (sanchi !?) odata pentru totdeauna cine sunt marii corupti, cum sunt ei „vanati” fara preget de catre procurorii nostrii anticoruptie, cum o multitudine de dosare intocmite de catre slujbasi foarte bine platiti, pentru ‘faradelegi” comise de catre politicieni din toate partidele (aiurea?!) stau la coada la „mana” judecatorilor, cum sunt deja condamnati multi fosti politicieni (bine inteles, ca nu a fost nimeni nominalizat, ca nu aveau pe cine).

Ca sa fie tacamul complet, ni se mai dau in direct niste intrebari nevinovate, din randul telespectatorilor (bineinteles, a celor care si ei sunt in slujba cuiva ?!), de genul: „credeti ca veti fi renominalizat, la sfarsitul mandatului (adica peste cateva zile) de catre ministrul liberal, in functia de procuror sef DNA ? ” Si tinte nene discutii interminabile, pe aceasta tema (atat de inutila de altfel, pentru telespectatorii care chiar doresc sa afle ceva concret despre mult trambitata lupta anticoruptie). Unii ca da, unii ca ba si tot asa discutia se poarta vreo 5 minute.

Am renuntat sa ma mai amagesc ca voi afla ceva concret. De altfel nici nu ma asteptam la asa ceva. De curiozitate, voi „rasfoi’ pe net, presa de azi, sa vad ce zic unii si altii dintre componentii dovediti ai tuturor taberelor de clantai atestati politic, despre „marele eveniment”- confesiunea (bine inteles ca stilizat) in direct, a primului anticorupt al tarii. 

Halal emisiune. Halal comentarii. Halal (nu in ultimul rand) telespectatori (printre care m-am aflat trebuie sa recunosc, vreo 10-15 minute, din curiozitate oarecum politica si ceva mai pronuntat cetateneasca). Nu stiu cand voi mai avea rabdarea sa revin la astfel de emisiuni, de batjocura, la adresa cetateanului de rand.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: