Presupunere indecenta

O pictorita excentrica (picteaza scene erotice si pornografice, fiind imbracata in costumul Evei) si-a propus ca la nu stiu ce festival de profil care va avea loc in Romania, prin mai -iunie, sa-i aduca un portret presedintelui Basescu. Anunta ca portretul va fi de dimensiuni mari (ca asa face ea picturi, doar de mari dimensiuni) si zice ca vor fi probleme cu afisajul lui in biroul celui care pozeaza. Ziarul care face anuntul (Libertatea) afiseaza si o gramada de poze cu pictorita goala, in diverse ipostaze provocatoare, din timpul lucrului la sevalet (de altfel, un perete, pe care „schiteaza” cu pensula ceva nedefinit).

Nu face precizari cum ii va poza presedintele.

Ce propunere de pozare i-o fi facut diva-pictorita, de altfel sexi ? Ar putea fi propuneri de gen (luandu-ne dupa domeniul de actiune al pictoritei): complet gol, intr-un nor de fum de tigara si cu un pahar de wisky pe jumatate plin, in mana; gol, dar cu o esarfa diafana pe chelie; gol, cu biciul dracesc intr-o mana si cu goarna politicii in cealalta mana; gol, cu textele de alint catre politicieni, intr-o mapa rosie, care sa-i mascheze partial nurii; gol, cu o tichie de marinar pe freza; gol, cu o pipa a la Popeye Marinarul, in coltul gurii, etc.

Va plati presedintele pictura ? Ne va arata presedintele si noua portretul, pentru a-l vedea in toata „splendoarea” ? O va primi presedintele pe pictorita la Cotroceni si o va decora cu o inalta distinctie, pentru eroism in slujba pd-l -ului ? Multumit fiind de cum va arata in tablou, va comanda presedintele „celebrei pictorite” si portrete, in acelasi stil „neorealist/ futurist/ exhibitionist”, in vederea intoarcerii in natura (comportamentul sau fiind prea aproape de epoca de piatra), pentru unii dintre contestatarii sai politici (Tariceanu, Iliescu, Constantinescu, Vadim, Norica Nicolai, Guse, etc.) sau pentru unii din vasnicii sai truditori politici (Boc, Stolojan, Stoica, Elena Udrea, etc.) ? O va face presedintele membra de onoare a pd-l, pe nonconformista pictorita ? Va participa presedintele si chiar va da ok-ul de inceput al festivalului ala cu continut sexy (ca doar suntem in campanie electorala si niciun prilej nu trebuie ratat) ?

Ha, ha, ha, sa traiti ……… bine ?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: