Penibilul dambovitean

De ceva zile se tot insista prin presa asupra vinovatiei/ nevinovatiei, a accidentarii/ neaccidentarii, de catre L. Orban a unei fetite, cand a derapat cu masina in fata la Cotroceni, ca si cum in ultimele 2 luni de cand s-a produs derapajul nu s-ar fi facut destula harmalaie.

Atata tevatura pentru mai nimic. Daca a lovit-o nu este bine, mai grav este ca nu a anuntat in termen. Daca a dat ceva bani ca sa nu recunoasca fata ca a lovit-o iarasi nu este bine, miroase a mita.

De unde sictirul ? Procuratura nu are si alte treburi (crime, violuri, teroristi, etc.) decat sa blocheze cel putin 2 luni un procuror si o gramada de politai si alti functionari pentru a stabili, ce ? Pai era clar de la inceput ca va fi NUP. Nu era victima, nu era reclamatia, nu erau martori (oare ?).

Ce nu am inteles eu, este cum de s-a gasit la momentul oportun un „binevoitor”, care sa filmeze agitatia de dupa remodelarea tablariei masinii ? Ce facea el acolo (adica prin zona) ? O fi filmat si momentul derapajului, ciocnirii cu alta masina, urcarea pe trotuar a masinii, lovirea fetei, etc. Daca da, ce s-a urmarit de fapt, de nu a iesit la iveala ? Sau misiunea de „supraveghere” a ministrului nu i-a permis ? Supozitii, de ce nu ? Dar presa, de ce nu le-a accentuat ? Pe la inceputul pitrocirii evenimentului, s-a incercat ceva si s-a renuntat repede. Oare, de ce ?

Asa-i la noi, ca la nimeni. Supozitii, presupuneri, analisti infierbantati, cercetari cu final asteptat, multa balacareala si nimic concret. Sa auzim de bine.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: