Accept insistenta

Pentru ca suntem in campanie electorala nu pot scapa ocazia de a lansa o noua cugetare.

sectiunea Admiratie fara efect politic. Desi nu fac politica de partid, indiferent de culoarea sa, imi place sa urmaresc evolutia unor protagonisti, ai scenei noastre politice. Imi place insistenta/ priceperea unora, in sustinerea ideilor, chiar admir usurinta lor de exprimare. Vocea lor politica este „piperata” uneori cu cuvinte si expresii voalat populiste, este completata adeseori cu tehnici rafinate de atac, dar directe, fara echivoc, la adversarul politic.

Locul 1 – Crin Antonescu. Cred ca este unul din putinii politicieni de rasa ai momentului. Insistenta in idei are la baza o gandire elevata si profunda. Pacat ca in prezent nu este suficient sustinut in partidul sau. Il astept in campania electorala pentru presedinte, din 2009. Ar putea fi poate singurul candidat care m-ar aduce la urne.

Locul 2 – Lavinia Sandru. Cred ca „dragalasenia” ei inascuta va face in viitor, multe victime politice. Pacat ca in traditia noastra romaneasca, femeile politician nu prea s-au facut remarcate. Nu am uitat-o pe Leana sinistra.

Locul 3 – Cristian Diaconescu. Scolit la ambasade, mereu in prim plan, poate fi o solutie pentru viitor. Daca partidul sau se va separa complet de „batranul edec” atunci are unele sanse sa-l combata eficient pe „marinar”. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: