Topuri, clasamente, ierarhii 3

Incerc sa gasesc noi domenii de „interes”, sa stabilesc noi ierarhii. Libertatea presei din ziua de azi ofera domenii diverse, cu protagonisti din varii domenii de activitate.

sectiunea „Pupeze” celebre. Nu vreau sa iau in raspar Pupaza din tei, a celebrului povestitor al neamului romanesc Ion Creanga.

La noi la romani, „pupezele ” sunt „alintari” pentru personaje care apar mai mereu in fata, dar au un talent reportericesc/ actoricesc/ cantator,  indoielnic, se poarta extravagant zi de zi, se imbraca mai mereu ciudat si provocator, par nonconformisti, dar in realitate sunt de un vulg care displace celor invatati si obisnuiti cu bunul simt si decenta.

Pentru ca fac audienta, astfel de personaje sunt des invitate pe la toate televiziunile. Nu conteaza ce aberatii debiteaza, totul este sa-si spele rufele in direct, pe sticla, sa lanseze atacuri la alte „pupeze”, sa le gaseasca altora asemanatoare lor, tot felul de vini, mai mult sau mai putin interesante pentru „marele public”.

Cunosc manevra cu telecomanda, o aplic mai mereu, dar tot vad cateva secvente din „subiectul incendiar” si ca sa fiu sincer imi ofera motive, de noi clasamente si topuri.

Cred sincer ca blazonul trebuie respectat, comportamentul in public este esential, iar talentul adevarat infrumuseteaza imaginea personajului.

Locul 1 – Victoria Beckam. Componenta a unei trupe celebre, retrasa din activitate pe motive destul de tulburi (raii zic ceva in legatura cu lipsa/ pierderea de voce), umple spatiile din mai toate ziarele „libertine” si chiar mai cu pretentii. „Frumusetea” ei, ataca mintile ziaristilor in goana dupa senzational, silueta ei de viespe, in unele imagini, cu inceput de celulita in alte imagini, da visuri erotice adolescentilor (care nu prea disting bine semnele frumusetii). Si de altfel, frumusetea nu este numai fizica, ceea ce nu se vede conteaza de cele mai multe ori.

Locul 2 – Oana Zavoranu. Respectul pentru parinti este ceva sfant. Sa aduci in fata rechinilor de presa si a publicului larg, insultele si lipsa de buna crestere mi se pare prea mult. Daca s-a molipsit de la parinti este in regula (a sarit deci peste lectia cu introducerea in decenta), daca interesul pentru bani dus la extrem, te calauzeste in viata si calci peste cadavrul parintilor, este trist. Era sa uit de limbajul de maidan utilizat. Am inteles ca face si niste emisiuni, pe la niste televiziuni. O sa incerc sa gasesc motivatia pentru care i s-a incredintat responsabilitatea respectiva ( daca o fi vorba cumva de asa ceva).

Locul 3 – Andreea Banica. Cand frumusete naturala nu e, nimic nu e, natura nu a creat numai ingeri ci si diavoli, monstri, precum si creaturi care se cred frumoase si recurg la procedee artificiale, pentru a „carpi” ce a lasat Dumnezeu. Cum spuneam mai sus, frumusetea nu este numai fizica, dar si cand ai ce arata (la dezbracare), tot nu poti evita permanent sa deschizi gura si atunci iese porumbelul, zboara pasarica si se tulbura imaginea din poza.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: