Titluri „incendiare” adunate de prin ziare si reviste

Rasfoind presa scrisa afisata pe internet, ma „lovesc” de titluri care in mintea celor care le produc ar trebuie sa oblige cititorul sa deschida articolul. Culmea, reusesc sa ma faca curios si pe mine (nu conteza motivul). Este adevarat ca daca reusesc sa citesc 2-3 fraze, ma lamuresc repede si trec mai departe.

Ca sa evit articolele care nu ma intereseaza, am incercat sa ma iau dupa sectiunea in care sunt prezentate. Aici intervine insa penibilul, caci de multe ori asa perceputele titluri „incendiare” sunt cuprinse in sectiuni care nu au legatura cu tema combatuta. Si asa, iarasi te pacalesti.

Iata ce am mai colectat:

PSG -ul a dat 100.000 euro si a luat Apoula ! Se mai pacalesc si francezii nu numai echipele de fotbal romanesti. Ce sa-i faci, metehnele se iau de la unii la altii, daca toti suntem in UE.

Rohtweiler-ul lui Dumnezeu ataca iarasi. Uite asa aflaram si din ce specie nobila este cainele Domnului.

Cimpanzeul Bili Bondo mananca lei si leoparzi. Ca sa creeze o urma de credibilitate, stirea mai zice ca ciudatul animal din Congo are 3 m inaltime si 130 Kg. Ciudatenii peste ciudatenii.

Bombo si legea gonflabila. Oare sa existe vreo aluzie la ce fac politicienii nostri cu legea, ca sa o „traduca” numai in folosul lor ? 

Amorul in submarin stanjenit de curiozitatea delfinilor. Tehnologia asta actuala trebuie sa ajunga rapid sa puna camere video profesionale, pe botul delfinilor, ca sa vedem sex in direct, din adancuri. Daca se transmit nunti, botezuri, flagrante conjugale, certuri intre concubini, in direct la TV (este adevarat ca de pe pamant), de ce sa nu se transmita si amor in direct, din submarinul aflat in imersiune ?

Bikinii lui Ileana Lazariuc nu s-au vandut.  Mare drama nationala. Ce ar mai fi de vandut din dotarea fitzelor ?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: