Topuri, clasamente, ierarhii 2

Cum zilnic mi se ofera posibilitati de a ataca noi sectiuni, nu voi ezita sa continui comentariile.

    Sectiunea FILOZOFI INCHIPUITI.

Greu de priceput de omul simplu, dar ma tem ca nici de ei insusi. Cautati de presa de rand tocmai pentru ca nu pot exprima precis ceea ce doresc sa spuna (oare chiar doresc sa spuna ceva ?), motiv pentru care nu le creaza reporterilor obligatii suplimentare de investigare.

Locul 1 (greu de detronat) – Cornel Dinu. „Procurorul” (are o diploma ca asa era moda la fotbalistii cu ceva pricepere in sport, dar nu a profesat niciodata) are cea mai imbarligata exprimare „filozofica”. Eu nu am reusit de prea multe ori sa inteleg ce doreste sa exprime de fapt. Amestecatura din mintea sa il face greu de egalat.

Locul 2 (cel mai aproape de performantele locului 1, dar fiind mai tanar si insistent nu se stie niciodata, dar sigur va „progresa”) – Andrei Gheorghe. Marlania din exprimare il face concurent si la sectiunea Marlanii politice, chiar daca nu este politician (oare aspira ? S-ar incadra in tipar). Are recorduri de marlanie ce vor fi greu batute de alti „moderatori”.

Locul 3 (deocamdata, fiind prea tanar si intr-un anume con de umbra dupa ce a fost prins cu „ocaua mica” de Gigi Becali) – M.M STOICA . Gestul unui presedinte de club care loveste cu pumnul un suporter „nedisciplinat” este incalificabil. Filozofia sa de viata sportiva ii creaza se pare avantaje materiale si zice el ca si de imagine. Se lauda intr-un interviu ca formarea lui intelectuala, de inginer, i-a permis sa razbata in fotbal. Eu unul ma intreb inca o data, daca luand exemplul de fata, inginerii or face parte din randul intelectualilor.

    Sectiunea HAHALERE DIN FOTBAL.

Fotbalul naste permanent indivizi de neuitat. Acest sport este iubit si datorita acestora. 

Locul 1Mitica Dragomir (militianul, oracolul din Balcesti, Corleone). Exprimarea „simpla”, cetateneasca, cu mult umor, in cele mai multe cazuri la obiect, place, nu deranjeaza. In plus, le cam nimereste. A stiut sa-si „traga spuza” si pe turta lui. Zice chiar ca la liga nu este platit sau nu-si incaseaza salariul. Se pare ca nici de la parlament. Atunci de unde averea ?

Locul 2Rica Raducanu. Concurent serios pentru locul 1, am ezitat ceva vreme pana sa intocmesc clasamentul final. Fante de Giulesti, student audient (?) pe vremea cand juca la Sportul, cu rubrica permanenta de natura filozofica in Aspirina Saracului, invitat permanent la show -uri „agricole”, in cautare de audienta, iubit de toti fanii din toata tara indiferent de echipa cu care tin.

Locul 3 -Ionut Popa. Nu stiu ce pregatire ascunsa are la baza. Este responsabilul de serviciu (in absenta celui de pe locul 1) cu vorbele de duh, oricum spuse cam aiurea. Nu abordeaza subiecte tabu din punct de vedere intelectual. Zice pe placul multimii, pe sleau, fara implicatii majore.

Voi reveni cu noi sectiuni. Strang material in continuare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: