Titluri incendiare la emisiuni TV

Titlurile „incendiare” ale unor emisiuni TV ar trebui dupa gandirea realizatorilor, sa atraga multi „gura casca”.

Desi prezenti ca niste „momai”, aceeasi spectatori prezenti in sala de discutie (pensionari, elevi, studenti) care stau ca la dentist si digereaza aberatiile vioaie ale moderatorilor si ale invitatilor acestora (toti mult prea bine platiti) ar trebui sa dea impresia de participanti activi la dezbaterea temei puse in discutie.

Este insa ca la parlament: unii casca, altii arunca cate o vorba fara legatura cu tema discutiei, mai schimba in soapta impresii intre ei, finalul dezbaterii te trimite si mai adanc spre gandul ascuns al acestei discutii (cine plateste, de ce se impune discutia, exista temeri vis a vis de rating, in cazul unei discutii elevate, etc.).

Nu-mi permit sa comentez gusturile celor care se uita la astfel de emisiuni.

Nu pot sa nu fiu ingrijorat totusi, cand aud copii vorbind in curte despre „subiectele tari” dezbatute la astfel de emisiuni. Nu mi s-a intamplat sa aud comentarii la putinele emisiuni pe teme scolare (CNA -ul nu face oare si statistici pe gen de emisiuni ?)

Iata ce „probleme stringente” ale cetateanului roman am colectat in putinele secunde care mi-au trebuit pentru a ma edifica ce vrea sa zica titlul incendiar al show-ului (doar apare titlul mare, cand schimbi programul, nu ?):

   –chilotii divelor. Se mai poarta oare dupa atatea discutii tematice ?

   –metode (initiative private) de colectare a baligii animalelor de povara. Inca o data carentele legislative (lipsa metodei preconizate) fac victime printre intreprinzatorii mici si mijlocii.

   –amantele VIP-urilor. O exista o definitie a VIP-urilor, pe categorii (fite, fotbalisti, camatari, prostituate, politicieni, simpli vorbitori pe la show-uri, hoti de fabrici si uzine, „baieti destepti”, functionari publici, ministri, cantareti de manele, formatori de opinie, taximetristi, etc.) ?

    –Alina vrea sa faca sex cu 60 de barbati, in 24 ore. Nu am avut rabdare sa ma uit in continuare, poate as fi aflat care este definitia sex-ului in viziunea protagonistei.

   –Povestea penisului taiat. Dezbaterea cu autorul „operatiei” ar fi trebuit sa prezinte un dezechilibrat mintal, un „profesionist parat” lasat prea mult timp in slujba, ajuns vedeta de presa. Imi pare rau, nu am putut astepta finalul dezbaterii.

   –Pe culmile morbidului. Exista o vorba: despre morti numai de bine. Moderatori si realizatori imbogatiti din astfel de emisiuni (a se consulta averile din presa, la adresa www.sfin.ro) nu cunosc probabil zicala sau tocmai o cunosc prea bine si vor sa dovedeasca contrariul: sa-i mai omoram si noi inca o data.

   –Tantareanu face sex in fiecare zi. Era titlul emisiunii, nu am avut rabdare sa vad daca zice sau doar crede ca face sex.

Anterior am renuntat sa comentez astfel de titluri ale unor articole din presa scrisa, acuma voi renunta si la comentarea unor astfel de show-uri.

Nu suport aberatiile de orice fel, presupunerile fara suport logic, logica unor „presari” care le place sa se auda vorbind, „retetele de succes” ale unor asa zise VIP-uri, motivatiile care ii indeamna sa „caute succesul” cu orice pret, al acelorasi pretinse VIP-uri.

Telecomanda ramane. Cand butonezi nu ai cum sa sari peste unele emisiuni. Pacat. Poate tehnica va demonstra ca se poate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: