Terorism cu orice pret

Citeam zilele trecute o stire de presa care anunta in titlu dejucarea unui atentat cu grenada, pe malul Dunarii.

Deschid la articol si ma lamuresc repede despre ce este vorba: probabil un braconier tembel, care inainte de fi prins la peste, a aruncat grenada in tufisuri. Poate politia o sa ne spuna candva, cum este posibil sa ajunga o grenada la un cetatean (ca doar nu armata s-a dus la braconat si/ sau vreun recrut de asta mai nou cu solda grasa a scapat-o pe poteca si gradatul cand a facut inventarul, a trecu cu vederea lipsa).

Alarmele cu bomba prin diferite centre comerciale tin prima pagina a ziarelor mai in fiecare zi. Nu ne spune nimeni ce a patit „teroristul” care a dat telefon (or fi prins vreunul ?).

Daca prin lume sunt atentate, presa noastra libera, in goana dupa senzational, nu cauta cumva sa induca o anume stare de nesiguranta a cetateanului roman ? Poate asa, subiectele „tari” se inmultesc si au si „novicii” din presa ce sa scrie. Oare nu sunt suficiente „balacarelile” politice, zilnice ?

Stimati „cautatori de senzational”, nu insistati cu lumanarea aprinsa sa gasiti ceva ce la noi este greu de crezut ca se poate intampla. Avem nevoie de „modele” de acest gen ? Eu cred ca nu.

Americanii au facut scenarii de film cu teroristi care arunca in aer diferite cladiri. Zic eu ca i-au „inspirat” pe teroristi, care curiosi din fire, au vrut sa verifice daca pot realiza practic scenariul de film halucinant pe care l-au avut la indemana.

Nu este cam riscant sa inventam acte teroriste, teroristi ? Cred ca exista in lume si nu mai este necesar a fi inspirati si nici macar inventati. 

2 răspunsuri to “Terorism cu orice pret”

  1. Nemesis Says:

    Gasind pe net linkul catre site-ul dumneavoastra pot spune ca mi-a placut. As dori, in limita bunavointei dumneavoastra, un schimb de linkuri cu site-ul http://www.funblog.ro. E nou aparut dar deja numarul de vizitatori este in crestere. Consideram ca astfel vom imparti din calitatea informatiei site-urilor noastre tuturor vizitatorilor nostri. office@funblog.ro

  2. gigi popa Says:

    De acord.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: