Turbulentii

Turbulentii se intalnesc astazi pe strazi, pe stadioane, in birou, in hala de fabricatie, pe sosele, in parcari, in bloc, in presa scrisa si vorbita, in parlament, in guvern, la presedintie, la orice nivel de percepere/ intelect, etc. Trebuie doar sa fie minim 2 persoane cu pareri oarecum diferite.

Sa nu existe solutii pentru neutralizarea lor, sa fim nevoiti sa-i acceptam, sa ne supunem vointei lor (instaurate cu vorba butucanoasa, cu pumnul infipt in gura, cu banul fluturat prin fata ochilor, respectiv cu vorbe mieroase, pline de promisiuni niciodata onorate ?

De ce trebuie sa ascultam diferiti formatori de opinie (nu am vazut aceasta ocupatie in clasificarea CAEN sau in lista ocupatiilor din Romania), reprezentanti autoalesi si autointitulati, ai societatii civile ?

Cunosc miscarea cu telecomanda.

Totusi  uneori este indicat sa afli si parerea altora despre unele lucruri, in special despre acele lucruri pe care nu le pricepi singur. Acuma de actualitate este ce ne asteapta in UE si daca suntem pregatiti cumva (personal nu cred ca suntem, desi nu sunt sceptic din fire).

Banuiesc caracterul unui personaj, cum deschide gura, cum isi exprima parerea despre unele lucruri pe care le cunosc/ le stapanesc, despre cum incearca sa dezvolte o ideee.

Consider turbulentii periculosi in orice domeniu. In munca de zi cu zi sunt inspaimantatori. Nu cred ca a facut nimeni o statistica legata de producerea unor evenimente grave (accidente, boli, pierderi materiale, etc.), legate direct de turbulenti.

Eu unul nu iubesc turbulentii, nu pot sa-i accept, nu pot privi impasibil (nici macar la TV) la acestia. Stie cineva un loc unde aceasta specie umana sa nu aiba acces ?

APEL ! Pe turbulenti sa-i izolam, sa-i aratam cu degetul, sa-i blocam la mantinela (frumos sistem de a bloca adversarul sa joace), sa-i placam (si mai interesant, ca nu se mai scoala usor de jos), sa-i ignoram (oare putem ?).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


%d blogeri au apreciat: