Chemare la mobilizare !?

Mai zilele trecute, un ziar, parca Adevarul, premia pentru cel mai bun articol al saptamanii, pe un nene, parca inginer din Curtea de Arges, care chema intelectualii sa se mobilizeze la lupta cu coruptia, cu clasa politica de moda veche (adica cu principii indoielnice, schimbatoare, dupa cum bate vantul, etc.).

Nu fac politica, chiar ma face sa rosesc modul cum se face „asa zisa politica”, in Romania.

Ma intrebam doar daca, apelul se referea si la mine, cumva ? Sunt un intelectual ? Care o fi definitia corecta a acestei „specii” ?

Presa vuieste acuma de incercarea de rasturnare de la putere a lui „El presidente”. Criticii sunt cam aceiasi care in urma cu 2 ani si ceva il preamareau. Societatea civila (oare cum se defineste ea, cine face parte din ea ?) sovaie inca, dar se pare ca le-ar placea o „schimbare”(sau asa o sa aiba iarasi ce comenta pe la TV, in lungi si de multe ori plictisitoare polemici).

Sa urmeze inca o data agitatia alegerilor, cu alte si alte povesti la adresa candidatilor ? Parca nu sunt dispus la alta „gargara”, dar sigur „bulibaseala” actuala ma plictiseste.

Voi ramane un conservator (adica nu voi putea fi „mituit” cu vorbe goale, fara un suport real, vizibil si pentru omul de rand). Citesc statistici de multe feluri si ma intreb cum de nu vad „cresterile economice si bunastarea”, citate cu surle si zurgalai, zilnic, de catre potentatii zilei.

O fi bine, o fi rau ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: